Veboli koppelt filmliefhebbers met persoonlijke filmadviseur

on

De filmontdekkingswebsite Veboli lanceert op 11 mei Verwante filmrecensenten, waarbij filmliefhebbers gekoppeld worden aan een persoonlijke filmadviseur.

Nederland telt honderden filmrecensenten. Hoe weten de Nederlandse filmliefhebbers naar welke ze het beste kunnen luisteren? Terwijl de ene recensent een nieuwe film uitroept tot de beste film van het jaar kraakt de andere recensent de film volledig af. Filmsmaken verschillen enorm. Dat maakt het voor de gewone filmkijker moeilijk te achterhalen of een film de moeite waard is of niet. Teleurgesteld worden door een veelbelovende film of een goede film overslaan gebeurt met regelmaat. “Dat is zonde want met gericht advies kan iedereen van de juiste film genieten” zegt Thomas van Wageningen, oprichter van Veboli.

Filmliefhebbers geven aan wat ze zelf van films vinden om verbonden te worden met de filmrecensenten die hen het beste kunnen adviseren over welke films ze moeten zien en welke ze moeten overslaan. Dat is de gedachte achter Verwante filmrecensenten, de nieuwe dienst van Veboli.com. “Zo weten filmliefhebbers dat ze op de recensie kunnen vertrouwen en een film die bij hen past gaat kijken”, aldus Van Wageningen.

Filmliefhebbers kunnen nu een account aanmaken op Veboli.com voor persoonlijk film aanbevelingen. Donderdag 11 mei zien gebruikers wie hun persoonlijke filmadviseurs zijn.

Veboli is een filmwebsite die persoonlijk filmadvies geeft. Veboli werkt samen met 32 Nederlandse filmrecensenten om de gebruikers nauwkeurig te koppelen aan de juiste films.

Ik ben uiteraard reuzetrots dat ik één van de filmrecensenten ben.

http://www.veboli.com

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Nostra schreef:

    Het is een leuke toevoeging en ben benieuwd voor hoeveel gebruikers in de persoonlijke adviseur zal zijn 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s