How to train your dragon 2

Avonturen beleven op de rug van een draak

Draak 2

😀 😀 😀 🙂

And with Vikings on the backs of dragons, the world just got a whole lot bigger.

We maken opnieuw kennis met Berk. De vikings wonen er ondertussen vreedzaam samen met hun draken. Terwijl er drakenwedstrijden georganiseerd worden, gaat Hiccup echter steevast alleen op stap met Toothless. Hij beleeft er fantastische avonturen en maakt almaar langere vluchten. Zijn vader wil dat hij hem opvolgt, maar Hiccup is ervan overtuigd dat hij hier niet klaar voor is. Hij vraagt zich zelfs openlijk af of hij daar ooit klaar voor zal zijn. Op één van zijn tochten maakt hij bovendien kennis met zijn moeder en met een bende onder leiding van Drago. Zij willen de draken zodanig manipuleren dat ze ze kunnen controleren en zo de wereldheerschappij op zich nemen…

Astrid & Hiccup
Astrid & Hiccup
Het eerste deel was, zowel qua verhaal als qua tekenstijl, één van de beste animatiefilms ooit gemaakt. Dit tweede deel haalt dan ook net niet het niveau van deel één. Daarvoor maakt het verhaal net iets teveel zijsprongen en worden er zodanig veel personages geïntroduceerd dat je door het bos de bomen niet meer ziet. De animatie is echter van een heel hoog niveau en de vriendschap tussen Hiccup en Toothless blijft één van de mooiste vriendschappen ooit op het witte doek getoverd. Bovendien zijn de actiescènes fantastisch in beeld gebracht en zien de vele nieuwe omgevingen er betoverend mooi uit.
Stoick
Stoick
Het is en blijft een blij weerzien met de diverse bewoners van Berk. Bovendien is het genieten geblazen van de prachtige animatie en vliegt de film aan een razendsnelle vaart voorbij. Voor wie van actie en avontuur houdt, overgoten met een serieuze snuif humor, is deze film om duimen en vingers bij af te likken.
Astrid
Astrid

Van : Dean DeBlois

Met : Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, Craig Ferguson, Jonah Hill & Djimon Hounsou

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Paul83NL schreef:

    Ik ben heel benieuwd naar dit deel. Deel 1 vind ik echt fantastisch!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s