Wie niet weg is, is gezien !

Wie niet weg is, is gezien !
 Spel : Robin Pottie, Tuur Logghe en Stan Bruwier
 
XXXX
Robin Pottie, Tuur Logghe en Stan Bruwier legden samen hun eindexamen van de toneelklas in de academie af met deze productie. Alle drie hebben ze een circusverleden en zoeken graag de grens op tussen leven en dood.

“Wie niet weg is, is gezien” vertelt het verhaal van drie mannen die zich tijdens WO I ergens in een godvergeten stuk niemandsland bevinden. Hier wachten ze op de vijand, die maar niet komt. Ze vervelen zich dood, waardoor ze steeds krankzinniger worden.

Tijdens het verjaardagsfeestje van vier collega’s van Griet, vluchtten we even weg om deze voorstelling te gaan bekijken van een zoon van een andere collega van Griet.  Drie tieners die samen een toneelvoorstelling in elkaar boksen.  Niet simpel, maar wel een ongelooflijke uitdaging voor deze drie jongelingen.  Het werd een leuke voorstelling met heel veel humor.  Hier en daar miste ik wat samenhang, maar dat had ook en vooral te maken met het feit dat ze in hun eindexamen zowel poëzie, proza als toneel moeten verwerken.  Ik heb mij echter geamuseerd bij het aanschouwen van zoveel jeugdig enthousiasme en talent.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s