Alles voor de tuin

Alles voor de tuin

(Edward Albee)
door Taal en Kunst Kortrijk

Regie : Eric Meirhaeghe
Spel : Katrien Baert, Kim Coornaert, Fay Demuynck, Katrien Deweer, Caroline Haemers, Suzy Vermeulen, Eddy Cosaert, Jan Folens, Juliaan Hubrecht, Dirk Mareel & Jurgen Pollet

😀 🙂 😦 😦

Ik blijf dit een mooi stuk vinden. Met een leuke premisse en enkele leuke, onverwachte wendingen. Persoonlijk vind ik dan ook dat dit stuk een meer traditionele aanpak vraagt dan hetgeen we hier te zien kregen. Daarenboven was het voor mij ook niet duidelijk wat de precieze bedoeling was van het decor. Het hele podium lag namelijk bezaaid met stoelen en die werden dan om de zoveel tijd gebruikt om op te gaan zitten. Op zich een leuk idee, maar het leidde eigenlijk nergens toe. Ook werd er niets gedaan met de verbeterde levensstandaard van de hoofdfiguren (misschien modernere stoelen naarmate het stuk vorderde of iets dergelijks).

Richard speelde ook veel te vlak om mij het hele stuk door te kunnen bekoren. Wel genoten van het spel van Jack. Ging er iets over in zijn dronkenschap, maar toch. Te traag gespeeld bij momenten, wat natuurlijk het ritme van het stuk ook niet ten goede komt. Toch proficiat aan de groep voor het vele en harde werk aan dit stuk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s