Music Hall

LADIES NIGHT
(Anthony McCarten & Stephen Sinclair)

Regie : Jan Verbist
Spel : Peter Bulckaen, Peter Thyssen, Carry Goossens, Gert Lahousse, Jan Vandeloo & Kurt Defrancq

😀 😀 🙂 😦

Gisteren naar “Ladies Night” geweest, gebaseerd op de schitterende film “The Full Monty”. Wie de film kent, weet dat dit meer is dan een komedie, dat dit eigenlijk ook een mooi verpakt sociaal drama is. Maar daarvan was gisteren niets meer terug te vinden. Dit was gewoon een mooi verpakte billenkletser. Goed geacteerd (gelukkig maar, want die gasten zijn er wel voor betaald, hé) en tof gedaan, maar meer niet. Het stuk stond bol van de domme grappen en grollen en alle personages waren serieus uitvergroot en ontdaan van alle emotionele ontwikkeling. Dit was dus niet veel meer dan wat we bij veel amateurtheaters te zien krijgen. Dit was gewoon een goeie klucht, gebracht door de betere acteurs. Let wel, ik heb me goed geamuseerd en we hebben bij momenten goed moeten lachen, maar het mag wel iets meer zijn dan dat alleen.

Carry Goossens deed zijn ding (zoals hij al doet sinds hij 100 jaar geleden Oscar speelde). Peter Bulckaen speelde een kloon van Max en was bij momenten moeilijk verstaanbaar. Peter Thyssen was af en toe hilarisch als de stoere dommerik en Gert Lahousse schitterde in een voor hem ongewone rol als “jeannet”. Ook Jan Vandeloo was leuk als het Poolse lid van “De Wilde Stieren”.

Een leuk stukje, goed gebracht, maar ook niet veel meer dan dat. Wel een stuk dat volgens mij heel leuk zou zijn om te brengen met “Klakkeboem” !

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Lea Vissers schreef:

    Peter Bulckean is zo een stuk ik zou zo graag gaan kijken zijn maar mijn moeder wer ziek en de dag van het laatste optreden is ze overleden peter als je dit leest stuur dan naaktfoto’s plaese
    lea

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s